Boekpresentatie en lezing Michael-Apollo-lijn

Published by Theo on

Het boek Michael-Apollo-lijn werd op 23 april 2023 in de Mariakapel op landgoed Coudewater feestelijk gepresenteerd met een lezing door Theo Buijsrogge.

Hij begon met een introductie van zichzelf en zijn persoonlijke ontwikkeling van rationeel en analytisch ingenieur tot iemand die zijn intuïtieve kant ook sterk heeft ontwikkeld en hoe dat uiteindelijk leidde tot zijn fascinatie met krachtplaatsen, deze website en het boek over de krachtplaatsen op de Michael-Apollo-lijn.

Daarna legde hij uit wat krachtplaatsen en energielijnen zijn, hoe ze ontdekt zijn, wat mensen ermee gedaan hebben, hoe ze ons kunnen beïnvloeden en wat we er zelf mee kunnen doen, inclusief een energieoefening die je op een krachtplaats toe kunt passen. Niet toevallig was de presentatie ook op een krachtplaats, zodat hij iedereen uitnodigde om dit ook hier in de praktijk te ervaren.

Het tweede deel van de lezing ging helemaal over de Michael-Apollo-lijn. Hij gaf eerst een toelichting over de ontdekking ervan en zijn zoektocht naar al de 410 krachtplaatsen. Op deze plaatsen zijn vele wonderen en visioenen beschreven waardoor veel plaatsen uitgroeiden tot bedevaartsoorden en 16 ervan zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst terecht kwamen.
Vervolgens presenteerde hij van elk van de hoofdstuk uit het boek, gewijd aan een deel van de energielijn, een selectie van de krachtplaatsen. Deze krachtplaatsen hebben een bijzondere energie en/of een opmerkelijk, verrassend of eigenaardig achtergrond

Tenslotte legde hij en Werner Bartelds, de uitgever uit hoe ze bij elkaar waren gekomen en het boek tot stand is gekomen, waarna de uitgever het boek officieel aan de auteur overhandigde. Dit werd gevierd met bubbels!

Na afloop heeft Theo zijn boeken gesigneerd en van een persoonlijke boodschap voorzien. Daarbij gaven veel mensen dat ze het een boeiende lezing vonden die ze inspireerden om de plaatsen ook zelf te gaan ervaren.

Wil je Theo uitnodigen om de lezing ook bij jou te geven? Neem dan even contact op: contact

Wil je het boek bestellen (met of zonder persoonlijke boodschap)? bestel boek Michael-Apollo-lijn.


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *