Actie bij het boek Michael-Apollo-lijn

Published by Theo on

Michael-Apollo-lijn
Krachtplaatsen in verbinding met het universele weten

Het boek richt zich, na een korte algemene beschrijving van krachtplaatsen, energielijnen en energieoefeningen geheel op de Michael-Apollo-lijn. Het beschrijft alle krachtplaatsen op de lijn, voorzien van achtergronden, bereikbaarheid en mijn eigen ervaringen.

Meer informatie en bestellen

ACTIE:

Veel mensen gaan met het boek Michael-Apollo-lijn op reis en ik krijg daar soms leuke reacties over zoals “Dankzij jouw boek, ziet onze reis er héél anders uit dan hoe we ze oorspronkelijk gepland hadden!” en “Zouden hier nooit gekomen zijn zonder je boek.Alle reacties…

Nu lijkt het me leuk om te zien waar mensen met het boek allemaal geweest zijn. Daarom bedacht ik met de uitgever de volgende actie:

  • Maak een foto waarop het boek te zien is met op de achtergrond één van de beschreven krachtplaatsen
  • Stuur deze naar theo@powerplaces.eu
  • Als dank ontvang je de link naar mijn Google Maps-lijst met alle plaatsen op de Michael-Apollo-lijn. Alle plaatsen verschijnen dan op je Google Maps, zodat je er makkelijk naartoe kunt navigeren. (Zie hiernaast hoe dat op mijn mobiel eruit ziet.)
  • Op 1 oktober 2024 kiezen we uit de inzendingen de mooiste foto en de inzender hiervan ontvangt van de uitgever een mooie verrassing.

Ik zie uit naar jullie inzendingen!

Tip: print dit uit en leg het in het boek, dan vergeet je het niet als je op reis bent.

(De foto wordt door ons mogelijk gepubliceerd, dus zorg dat je niet of niet herkenbaar op de foto staat als je dat niet wilt.)