26 jan 2024, Bolsward: Lezing Michael-Apollo-lijn

Published by Theo on

De aarde kent vele krachtplaatsen met een verhoogde energie. Deze plaatsen werken helend en geven je steun en kracht. Je kunt hier makkelijker inzichten en antwoorden op levensvragen ontvangen.

Onze voorouders voelden intuïtief hoe bijzonder deze plaatsen op de aarde waren en bouwden hier hun heiligdommen. Daarom vind je hier vaak menhirs, dolmens, hunebedden en tempels, kerken en kloosters. Nu steeds meer mensen bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en meer gaan luisteren naar hun eigen weten en intuïtie, wordt de oorspronkelijke kwaliteit van krachtplaatsen door velen herontdekt.

Theo Buijsrogge, een Delfts ingenieur, heeft zelf de waarde ervan ervaren en werd hierdoor geïnspireerd om alle bekende krachtplaatsen op zijn website powerplaces.eu te verzamelen met als doel om iedereen te inspireren ze zelf te ervaren. Hij schreef ook een boek over de Michael-Apollo-lijn, een energielijn dwars door Europa, met ruim 400 bijzondere krachtplaatsen.

In deze lezing geeft hij allereerst een introductie over krachtplaatsen, energielijnen en energieoefeningen, waarna hij helemaal ingaat op de Michael-Apollo-lijn. Daarbij vertelt hij over diverse krachtplaatsen met bijzondere, opmerkelijke en verrassende achtergrondverhalen en zijn eigen ervaringen.
Meer informatie: https://powerplaces.eu/algemeen/boek-michael-apollo-lijn/

Informatie

De lezing vindt plaats op vrijdag 26 januari

Meer informatie volgt…
apollanjacrystals.nl
Apollanja Crystals
Skilwyk 37
Bolsward


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *